The Jams

Can Moragues products are of exceptional quality and carefully produced to maintain their essence, based on a line of Mediterranean products with a touch of aromatic herbs unique to our landscapes. 

 

The Sauces

The products of Can Moragues are of an exceptional quality and products with care so that they maintain the seva essence, based on a line of Mediterranean products with a touch of the unique aromatic herbs of our landscapes.

La recepta del projecte Can Moragues

Ingredients

Ingredients

✔ 100% de productes ecològics.

✔ Un grapat de pageses compromeses amb la natura.

✔ Una bona dosis de sostenibilitat.

✔ Element de llista.

Preparació i elaboració

Preparació i elaboració

Cuinem a foc lent aquests ingredients ecològics de varietats locals produïts en agricultura d'Alt Valor Natural, que no només fan que siguin productes amb un sabor únic, sinó que alhora millorem l'entorn natural i la seva biodiversitat.

Les melmelades i salses ecològiques Can Moragues estan elaborades amb ingredients ecològics de productores ecològiques compromeses amb la conservació de la natura, produïdes per dues entitats socials que promouen la integració laboral de persones amb diversitat funcional.

La guarnició

La guarnició

La Fundació Emys acompanya i assessora les productores en la producció d'aquests productes ecològics.

A més, tots els beneficis generats amb la venta dels productes Can Moragues van destinats a projectes de conservació de la natura de la Fundació Emys i a projectes d'inclusió social de la Fundació Astres; la guarnició perfecta.

Envasat

Envasat

L'Associació APRODISCA és qui s'encarrega d'elaborar les melmelades i salses i Fundació Astres s'encarrega de l'etiquetat artesanal dels productes, totes dues entitats socials que promouen la integració laboral de persones amb diversitat funcional.

I a tastar!

I a tastar!

Així doncs, quan obres un dels nostres pots, a més de degustar unes melmelades i salses delicioses, lligues tota la recepta i dones consistència al nostre projecte. Fas molt més que menjar els nostres productes: contribueixes a una manera diferent de consumir, que respecta a l'entorn i les persones que hi viuen.