La botiga del Rebost

La botiga del Rebost és un punt de venda on només hi trobarem productes ecològics, des de fruites i verdures fresques de varietats tradicionals i de productors en custòdia o de proximitat, passant per carns, embotits i làctics fins a producte sec com podrien ser pastes, llegums, galetes, cereals,… La botiga vol ser un espai on aquests productes únics són els que omplen els prestatges de gom a gom amb aliments ecològics, de proximitat i de petits productors de la zona a un preu just pel consumidor i el productor.

Els nostres productes

Fruita i verdura

La fruita i la verdura ens la porten els nostres productors de confiança, els productors en custòdia del territori amb la Fundació Emys, de varietats locals i cultivats amb agricultura d’Alt Valor Natural. Són de la Maria Riera, en Julià Masó, en Jordi Puig, en Pere Armengol i Biodrissa, i sovint també del nostre hort.

Olis i vinagres

Tenim olis i vinagres ecològics, els olis que tenim també són productes que conserven la natura: estan en custòdia i financen projectes de conservació. L’oli de Pitoia és del Grup de Natura Freixe i l’oli Salvatge és de l’Associació Trenca.

Melmelades i salses Can Moragues

Aquest producte és amb el que va començar el projecte de Can Moragues: melmelades i salses ecològiques fetes amb producte fresc de proximitat i de productors en custòdia. Per a més informació www.canmoragues.org/obrador

Vins i caves

Al Rebost tenim una selecció de vins i caves ecològics de qualitat. Tenim vins de l’Olivera, Bonans, Solà clàssic i Montrodó, i caves de l’Olivera, Bonans i Canals & Munné.

Cerveses

Tenim dues cerveses ecològiques: la Sínia i la Lutra. Totes dues son productes en custòdia les quals financen projectes de conservació de la natura. La Sínia és de l’Associació Mediambiental la Sínia i la Lutra del Grup de Natura Freixe.

Llavors

Tenim llavors de les Refardes: una associació que juntament amb productors ecològics han estat recuperant llavors de varietats antigues per assegurar-ne el seu relleu cultural i agronòmic.

Làctics

Tenim productes làctics de Làctics Peralada i la Selvatana. Làctics Peralada son productors en custòdia i ambdues son empreses familiars que fan producte ecològic amb filosofia de bon tracte animal. Tenim llet, iogurts, formatge, mató, entre d’altres productes derivats de la llet.

Granels

Els granels també ens els porten productors de confiança en custòdia: en Jordi Puig, en Pere Armengol i Rietvell. Tenim llenties, mongetes, cigró menut, cigró negre, arròs,… també de varietats tradicionals. Els podeu trobar en la nostra zona de granels en els dispensadors.
Aquests son tots els productes
Aquests son tots els productes
Scroll Up